Jsme jednička na trhu s párty stany a příslušenstvím. Tentino.cz

Vyrábíme profi odolné párty stany pro stánkaře, kteří jsou orientovaní na prodej rychlého občerstvení na festivalech, food festivalech, sportovních a kulturních eventech. Podívejte se na náš e-shop www.tentino.cz nebo si vyžádejte návrh profesionální sestavy obsahující nůžkové stany a jejich příslušenství v kombinaci s nábytkem a ubrusy. Řešení pro Vás nabídneme jednobarevné, kdy barvy stánků, ubrusů na stoly a potahů na pivní sety budou ve stejné barvě. Jste-li náročnější, umíme potisknout Vaším brandem cokoliv si budete přát. V takovém případě získáte unikátní nepřehlédnutelnou sestavu, která bude budit pozornost a bude Vás skvěle reprezentovat.

Nákupem v Tentinu získáváte nejen báječné výrobky s dlouhou životností, ale stáváte se taky součástí naší početné zákaznické rodiny. Než postoupíte dál, bylo by slušné se Vám představit. Ať víte, do čeho jdete!

 

Záruka 10 let – testováno v ostrém provozu

Vyrábíme špičkové a výjimečně odolné nůžkové stany, ke kterým dáváme až 10letou záruku na konstrukci. Už víc než 20 let testujeme vlastní produkty v naší komerční půjčovně, a tak dobře víme, co všechno stany Tentino vydrží. Náš zákazník vždycky kupuje kvalitu, za kterou si stojíme. Skládací stanystanové skladové haly a veškeré příslušenství značky Tentino vyrábíme, aby bylo bezkonkurenčně kvalitní, funkční a odolné. U nás nenajdete brak spíchnutý horkou jehlou „za nejlepší cenu”.

Prodáváme i zboží od jiných producentů. A také u něj garantujeme kvalitu a maximální funkčnost. Že si troufáme? Je to tak! Naprosto všechno totiž prošlo testováním v naší půjčovněProto jsme unikátní. Výjimky neexistují! Všechno jsme osobně vyzkoušeli, a díky tomu Vám můžeme zaručit naprostou spokojenost.

Ušijeme, potiskneme, dovezeme a veškerý servis poskytneme

Nabízíme také údržbu, dílenský opravárenský servis a okamžitou dostupnost náhradních dílů pro kompletní sortiment nůžkových altánů a jejich příslušenství, skládacích stolů i židlí.  Specializujeme se na ubrusy pro kulaté a hranaté stoly. Ubrusy a potahy od nás hojně využívají restaurace, hotely, penziony, cateringové firmy, eventové agentury, kongresová a školící centra. Městské a obecní kulturní a společenské domy pořizují nejen naše ubrusy, ale také skládací stoly různých rozměrů se židlemi pro zajištění potřeb plesů a koncertů. Elastické ubrusy na skládací stoly jsou nedílnou součástí firemních stánků v případě prezentace na veletrzích a výstavách. Ubrus s potiskem je výborným designovým doplňkem v prostorách firemních recepcí a v přijímacích halách. Vaši hosté a zákazníci budou obdivovat detail, který jste vložili do každé části prostoru nebo Vámi pořádané akce! 

Dopravu zajišťujeme i vlastními firemními vozy. Pro naše řidiče nikdy nebudete jen číslem zastávky. Vždyť jste člen rodiny a podle toho se k Vám chováme. 

Naše zákazníky najdete po celé republice

špičkové kvalitě párty stanů Tentino Vás přesvědčí nejen recenze celého obchodu, ale také hodnocení u jednotlivých produktů. Nevěříte online příspěvkům? Ozvěte se, poskytneme Vám kontakty na klienty z Vašeho okolí. Za víc než dvě dekády působení na trhu jsou totiž naše nůžkové stánkyplachtové halyluxusní párty stany s podlahamiskládací stolyžidle a ubrusy úplně všude. Se zákazníky máme skvělý vztah, a tak je můžeme požádat, aby Vám naše výrobky ukázali. Nenajdeme-li nikoho přímo u Vás, rádi dovezeme na ukázku libovolný produkt z naší nabídky, který si budete přát. Firemní vozy Tentino křižují naši krásnou vlast denně